BLI VÅR RÖST
- Vi vill gärna jobba med dig

Har du var som krävs för att bli vår nästa röst?

ljudprylar ad.jpg

Tikkala Productions söker alltid nya inläsare, röstskådespelare och sångare för våra produktioner! Det spelar ingen roll vilken bakgrund eller erfarenhet du har - är rösten rätt, så vill vi gärna ha dig i vårt röstarkiv.

Har du tillgång till egen studio för inläsning så är det ett plus, men inget krav, då du är välkommen till vår studio i Stockholm om vi behöver dig för produktion! Välkommen att skicka in ditt röstprov, så kontaktar vi dig om vi vill gå vidare.


Spela in en mp3-fil där du gör följande:

 x  Ge en ca 30 sekunder lång presentation av dig själv med ditt namn, samt lite bakgrundsinfo om dig själv. Var gärna kreativ. Ljudkvalitén på inspelningen ska vara tydlig, så spela in i ett tyst, dämpat rum, eller helst i en studio. Har du ingen proffsmikrofon så går det bra att spela in i t.ex. din mobiltelefon. Avsluta presentationen med att säga "Detta är mitt röstprov".

 x  Fortsätt inspelningen med att läsa in en egen vald text från en bok eller tidning. Vi behöver högst 60 sekunders ljud. Försök låta naturlig, utan att överdramatisera. Tänk på tempot och välj gärna en text som utmanar dina färdigheter - då blir det som bäst!

 x  När du har ditt ljud klart, skicka den till hej [at} tikkala.se. Märk ämnesraden "Mitt röstprov". Bifoga en porträttbild, en kort presentation av dig själv samt kontaktuppgifter.
Nämn gärna om du har möjlighet att spela in din röst i egen studio och vad du helst vill jobba med. Din text i mailet är enbart för oss och kommer ej visas på hemsidan.

-----------------------

Vi lyssnar igenom alla röstprov vi får in. Skulle vi gilla vad vi hör, så kontaktar vi dig. Arvode för inspelning varierar för vilken typ av produktion som ska göras, samt omfattning av projektet. Vi ser helst att du har möjlighet att fakturera.